11 Aug 2019, 15:35
#1
0
1. Inaitutiile media nu schimba guvernarile, ci informeaza despre cum se schimba guvernarea,
2. A fost o perioada extrem de grea at\t pentru juranalistii care au scri/trasnmis de la fata locului, cat si pentru telespectatori, care incercau sa inteleaga ce se intampla.
3. Eu personal am fost agresat de protestatari, sau mai degraba de organizatorii protestului....in acest caz ne-a salvat solidaritatea colegilor care au avut grija sa nu fim atacati pe la spate.
A fost un moment cand, fiind in fata Ministerului de Interne cineva din societatea civila s-a apropiat si mi-a soptit la ureche sa numi fie frica pentru ca el are grija sa nu maninc bataie. Un alt moment a fost cind colegii de la alte institutii mi-au spus ca ei vor filma in timp ce eu voi lua interviuri cu protestatarii....prin urmare, nu trebuie sa asteptam de la guvernare sa ne apere de agresiunea protestatarilor, trebuie sa ne unim, sa fim solidari si sa avem grija reciproc....
16 Jul 2019, 16:58
#2
0
Ce trebuie să facă tinerii? Lăsați singuri în fața mentalității?
17 Jul 2019, 15:22 #2
0
Mersi pentru comentariu, Dan! Tinerii trebuie să se informeze din mai multe surse și să gândească critic. Dacă este vorba de tinerii jurnaliști, că textul e mai mult despre jurnaliști :), atunci pentru a aborda problemele atinse in text ar avea sens anume jurnaliștii tineri să facă meet up-uri la care să discute post-factum despre cum a fost prezentată criza, ce poate face guvernarea pentru a preveni astfel de abuzuri, ce pot face jurnaliștii pentru a acționa împreună când sunt astfel de abuzuri, care este limbajul folosit și poate cum să stabilească un mecanism bazat pe voluntariat de traduceri în engleză și mass-media occidentală.